Meisjes Website

Steeds meer meisjes tonen interesse in voetbal en spelen even graag en ven goed als de jongens. Op verschillende plaatsen in Vlaanderen starten clubs met meisjesvoetbal, ondersteund door Voetbal Vlaanderen. Ook onze club springt mee op de kar en organiseert vanaf seizoen 2021-2022 meisjesvoetbal!

Voor wie?

Meisjes van alle leeftijden zijn welkom! De jeugdreeksen tot en met U13 (12-jarigen) zijn al een tijdje gemengd, al blijft hier het grotere aandeel aan jongens tov meisjes.

De club wil nu specifiek meisjes aantrekken. Tot en met de U13 zullen zij samen met de jongensblijven spelen. Dat is in eerste instantie alvast het plan. Later kan nog bekeken worden of ook voor de jongere meisjes specifieke meisjesgroepen moeten/kunnen ingericht worden.

Vanaf de leeftijd van 13j, indien er voldoende interesse is, wil de club trainingen en wedstrijden opstarten in meisjesgroepen. Zo kunnen ook de meisjes zich binnen de club blijven ontwikkelen en doorgroeien! De meisjes die competitie spelen betalen het normale lidgeld, zij trainen ook 2 keer per week en hebben een wekelijkse competitiematch.

Interesse?

We zijn in de opstartfase en dus op zoek naar voldoende meisjes om onze club te versterken en onze eerste meisjesploeg(en) in competitie te brengen.  Interesse om aan te sluiten of te proberen? Vul dan zeker onderstaand formulier in. 

Op zaterdag 17 april 2021 van 10u-11u30 is er een open-training. Kom dan zeker eens proberen en breng je voetbalvriendinnen mee!

Waar?

Sportpark Grote Baan, Grote Baan 118 te 3130 Begijnendijk

Inschrijfformulier Meisjesvoetbal* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!